GANDIM GLOBAL, ACTIONAM LOCAL
Intrebari si raspunsuri

Stim cat de valoros este timpul tau, iar serviciul de contractare online are scopul de a nu te mai pune pe drumuri. Pentru a usura si eficientiza interactiunea dintre compania noastra si tine, am digitalizat pe cat de mult posibil serviciile noastre. Astfel, incheierea unui contract online reprezinta cea mai buna solutie mai ales ca dureaza foarte putin.
Sigur! Compania noastra pune la dispozitie diferite metode de plata. Recomandarea noastra este ca platile sa fie efectuate, cu cardul, direct din site-ul nostru. De asemenea, ai posibilitatea de a plati prin transfer bancar sau numerar, la punctele de plata PayPoint, Un-Doi, SelfPay si Pago.
Responsabilitatea incheierii contractului de salubritate in acest caz ii revine asociatiei de proprietari. Tot ce poti face este sa te asiguri ca reprezentantii asociatiei tale de proprietari au incheiat deja contractul de salubrizare, iar daca nu au facut-o, ii poti informa ca o pot face online.
Colectarea si transportul deseurilor voluminoase se vor efectua in baza unei solicitari transmise in conformitate cu dispozitiile contractului incheiat sau conform graficului de colectare aratat in contract; mai precis aceste deseuri vor fi colectate in fiecare ultima zi de sambata a fiecarei luni sau in baza unei programari realizate cu minim 48h inainte la numarul de telefon 021/9687. Ridicarea acestor deseuri se va efecuta contra cost conform tarifului aprobat la nivelul UAT. In categoria deseurilor voluminoase intra doar obiectele de mobilier, echipamente electrice si electrocasnice.
Da. Colectarea si transportul deseurilor rezultate din activitati de constructii, amenajari si demolari se plateste, la tariful stipulat in contract. Acesta se va realiza la cerere, in baza unei programari realizate cu minimum 48h inainte la numarul de telefon 021/9687
Conform directivelor Comisiei Europene in ceea ce priveste deseurile, a fost implementat principiul „poluatorul plateste”. Astfel, o parte din responsabilitatea gestionarii deseurilor revine cetatenilor. Cu cat gradul de colectare separata este mai mare, cu atat pretul pentru ridicarea gunoiului va fi mai mic.
Da. Astazi insa, o pubela de gunoi reprezinta circa 60% deseuri reciclabile si 40% deseuri menajere. Astfel, indiferent de frecventa, daca reciclarea se va face responsabil, rezulta, la un calcul simplu, ca tariful platit va scadea cu 60%. Deci, cu cat gradul de reciclare creste, cu atat suma platita pentru reciclarea gunoiului scade.
Prin colectarea separata se reduce poluarea cauzata de producerea si depozitarea deseurilor, consumul de resurse naturale neregenerabile si consumul de energie, dar la fel de important este ca astfel iti poti diminua considerabil valoarea facturii de gunoi.